Gert de Jong automobielen is een Peugeot en Citroën Merkspecialist welke zeer service gericht is en al sinds 1995 zijn sporen heeft verdiend.

Wij repareren alle Peugeots en Citroëns.

Daarbij hebben wij een expertise op het gebied van elektronica en elektrotechniek die samen met de technische knowhow leidt tot een uiterst bekwaam bedrijf binnen de Peugeot en Citroën organisatie.

Onze monteurs worden regelmatig getraind en daarbij wordt alle techniek (die van Peugeot en Citroën gelijk zijn) die nieuw is aan de monteurs kenbaar gemaakt. In het PSA trainigs centrum staan dan ook 4 merken door elkaar heen (Peugeot, Citroën, DS en Opel) waarbij de technici ook met alle merken getraind worden.

WAAROM KIEZEN VOOR GERT DE JONG AUTOMOBIELEN?

 • Ons personeel leiden wij zelf op om gegarandeerd te zijn de werkwijze zoals wij dat afstemmen met u.
 • Het PSA training Centrum doet de technisch inhoudelijke trainingen waarbij een gemiddelde monteur 10 dagen per jaar op cursus zit.
 • Al sinds 2004 doet NIPO klanttevredenheids onderzoeken waarbij de importeur deze vergelijkt met de andere dealers. Als uitkomst blijkt dat wij sinds die tijd in de top 5 staan van klanten tevredenheid.
 • Sinds 2005 zijn wij ISO 9001 gecertificeerd, dit is een internationale kwaliteitsnorm
 • Wij een gepassioneerd bedrijf zijn waar u en uw auto centraal staan.
 • U altijd samen met ons tot besluitvorming komt voor een gedegen of afgepast reparatie of onderhoudsplan.
 • U bij vervanging van onderdelen hier 1 jaar volledige fabrieks garantie krijgt. Dus inclusief arbeidsloon.

De zomer begint....

 1. Winterbanden werken perfect onder een temperatuur van 10 graden. Wordt de temperatuur hoger dan neemt de grip op het wegdek enorm af. Wissel de winterbanden dan ook voordat de zomer begint om voldoende grip te behouden en extra slijtage te voorkomen.

Ga goed voorbereid op vakantie...

Wist je dat je in Frankrijk niet mag eten achter het stuur?

 1. De Crit’Air Milieusticker is sinds enige tijd verplicht voor enkele gebieden in Frankrijk! 
 2. In veel landen ben je verplicht om een gevarendriehoek en veiligheidsvest mee te nemen, check dit van te voren. In ieder land gelden andere regels. 
 3. Wist je dat het in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland niet is toegestaan om flitsinformatie op je navigatiesysteem te hebben? Boetes kunnen wel oplopen tot €1500,-!
 4. In Spanje is het verboden om achter het stuur slippers en zwemkleding te dragen. Houd hier rekening mee!

 Ga dus goed voorbereid op reis. Fijne vakantie!

Herfst....

Het is inmiddels alweer herfst: de dagen worden korter en de temperaturen worden lager. Een goed moment om eens na te denken over een bandenwissel. Wist u dat bij een temperatuur van onder de 10 graden het is aan te raden met winterbanden te rijden?

Hier kunt u meer informatie vinden over banden.

Veiligheidsdag....

 

U bent natuurlijk van harte welkom voor de veiligheidscontrole in Aalsmeer op:

— Zaterdag 10 november a.s. van 08:00 tot 15:00 uur
 
…of, desgewenst, als aanvullende service en vooral om lange wachttijden zaterdag te voorkomen ook:
 
— Op afspraak tot 1 januari 2019. Als u voor deze optie kiest betaalt u ook hiervoor helemaal niets (normaal 19,50 Euro) en krijgt u tevens een startgarantiebewijs helemaal gratis.