Onderhoud

Ook na aanschaf van uw nieuwe Peugeot, of occasion blijven wij voor u klaarstaan. Met ons team van ervaren monteurs voeren wij graag het onderhoud en eventuele (schade)reparaties voor u uit. Ook voor de levering van onderdelen en accessoires voor uw auto kunt u prima bij ons terecht.

Garantie volledig

Wanneer u een reparatie laat uitvoeren door ons, krijgt u een vol jaar garantie op de onderdelen en de verrichte werkzaamheden.

Wat kost onderhoud

Wat kost een onderhoudsbeurt?

De kosten voor een onderhoudsbeurt en aanvullende werkzaamheden hangen af van de motor in uw auto, het aantal gereden kilometers en de leeftijd van uw auto.

Peugeot Basisbeurt origineel
107 / 108 / 1007 / 206 / 207 en 307 €169
208 / 2008 en 308 €229
Alle overige modellen incl. bedrijfswagens (alle bouwjaren) €259
Peugeot Basisbeurt Economy (vanaf 5 jaar)
106/ 107 / 1007 / 206 / 206+ / 207 / 307 / 308 €149
406 / 407 / 4007 / Bipper / Partner €169
607 / 807 / 5008 / 3008 / 508 €189

APK-keuring (inclusief roetmeting en afmeldkosten) €29.95

Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen, inclusief BTW.

Prijsopgave vooraf

Wilt u vooraf weten wat een onderhoudsbeurt welke niet standaard is of wat een reparatie aan uw auto bij ons kost? Geen probleem. Aan de hand van de voertuiggegevens van uw Peugeot maken wij een offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent voordat u besluit om de werkzaamheden door ons te laten uitvoeren.

Verschillen

Speciaal voor klanten met een Peugeot van 5 jaar of ouder hebben wij de Basisbeurt Economy ontwikkeld. Hiermee bieden wij u een alternatieve kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Uiteraard zijn ook de EUROREPAR-onderdelen uit de Economy-range uitvoerig getest en voldoen zij aan alle eisen op het gebied van veiligheid en milieu. U krijgt op EUROREPAR onderdelen 2 jaar garantie op het onderdeel en de eventuele arbeid..

De originele onderdelen voldoen aan dezelfde eisen als de onderdelen die af fabriek op uw auto zijn gemonteerd. De originele Peugeot-onderdelen worden gemaakt van materiaal met de vereiste kwaliteit. Met deze onderdelen zijn de betrouwbaarheid, een lange levensduur en de veiligheid van uw auto gegarandeerd. Ze zijn de garantie voor een optimale kwaliteit van uw Peugeot. Maak nu op basis van uw budget, rijstijl en kilometrage zelf de keuze tussen originele of Economy onderdelen voor aanvullende werkzaamheden.

De zomer begint....

  1. Winterbanden werken perfect onder een temperatuur van 10 graden. Wordt de temperatuur hoger dan neemt de grip op het wegdek enorm af. Wissel de winterbanden dan ook voordat de zomer begint om voldoende grip te behouden en extra slijtage te voorkomen.

Ga goed voorbereid op vakantie...

Wist je dat je in Frankrijk niet mag eten achter het stuur?

  1. De Crit’Air Milieusticker is sinds enige tijd verplicht voor enkele gebieden in Frankrijk! 
  2. In veel landen ben je verplicht om een gevarendriehoek en veiligheidsvest mee te nemen, check dit van te voren. In ieder land gelden andere regels. 
  3. Wist je dat het in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland niet is toegestaan om flitsinformatie op je navigatiesysteem te hebben? Boetes kunnen wel oplopen tot €1500,-!
  4. In Spanje is het verboden om achter het stuur slippers en zwemkleding te dragen. Houd hier rekening mee!

 Ga dus goed voorbereid op reis. Fijne vakantie!

Herfst....

Het is inmiddels alweer herfst: de dagen worden korter en de temperaturen worden lager. Een goed moment om eens na te denken over een bandenwissel. Wist u dat bij een temperatuur van onder de 10 graden het is aan te raden met winterbanden te rijden?

Hier kunt u meer informatie vinden over banden.

Veiligheidsdag....

 

U bent natuurlijk van harte welkom voor de veiligheidscontrole in Aalsmeer op:

— Zaterdag 10 november a.s. van 08:00 tot 15:00 uur
 
…of, desgewenst, als aanvullende service en vooral om lange wachttijden zaterdag te voorkomen ook:
 
— Op afspraak tot 1 januari 2019. Als u voor deze optie kiest betaalt u ook hiervoor helemaal niets (normaal 19,50 Euro) en krijgt u tevens een startgarantiebewijs helemaal gratis.