Hulp onderweg

Peugeot helpt

MyPeugeot Card

Met ingang van 1 april 2019 kan er geen MyPeugeot meer worden aangevraagd.

Binnen het hele netwerk is deze MyPeugeot card komen te vervallen.

Bestaande MyPeugeot Card houders
Voor bestaande MyPeugeot Card houders verandert er niets zolang de kaart nog geldig is. De
Assistance blijft gewoon geldig en u kunt aanspraak blijven maken op de diensten die bij de
MyPeugeot Card horen (APK, Seizoenscheck, Verlichting, etc.).

Peugeot Assistance pechhulp

Autopech komt altijd ongelegen. Daarom is het goed om te weten dat PEUGEOT altijd klaar staat om u te helpen, waar in Europa u ook bent. Eén telefoontje naar onze Nederlandstalige helpdesk is voldoende. Wij regelen de rest.

Valt uw auto nog onder de fabrieksgarantie of verlengde garantie, dan kunt u 24/7 gebruik maken van de pechhulp van Peugeot Assistance.

Autopech of een ongeval kan iedereen overkomen. Daarom is het goed om te weten dat de medewerkers van de professionele pechhulp en Assistance voor u klaar staan.

Peugeot Assistance stuurt zo snel mogelijk hulp naar u toe. Mocht uw auto onverhoopt niet direct gerepareerd kunnen worden, dan wordt er altijd gezorgd voor een oplossing zodat u uw reis kunt vervolgen.

Nederlandstalige helpdesk van Peugeot Assistance
De Nederlandstalige helpdesk van Peugeot Assistance is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar om u in geval van pech te assisteren in geheel Europa*.

Peugeot Assistance is standaard voor 3 jaar inbegrepen bij een door het officiële Peugeot-dealernetwerk nieuw geleverde Peugeot.

Hulp inroepen voor Peugeot Assistance pechhulp?
In Nederland belt u +31(0)800 – 023 17 33 en vanuit het buitenland bereikbaar via nummer 0031 20 – 6545536.

Peugeot Assistance stuurt zo snel mogelijk hulp naar u toe

Mocht uw auto onverhoopt niet direct gerepareerd kunnen worden, dan wordt er altijd gezorgd voor een oplossing zodat u uw reis kunt vervolgen. Dat  kan een vervangende auto zijn maar ook onderdak of een treinkaartje.

Wanneer uw auto is uitgerust met een NaviDrive (3D) navigatiesysteem of eTouch, verstuurt u met één druk op de toets met de “leeuw logo” een sms-bericht naar PEUGEOT ASSISTANCE. U wordt dan automatisch gelokaliseerd, waar u zich ook bevindt. Zo hoeft u minder lang op hulp te wachten.

Is uw Peugeot ouder dan 3 jaar dan heeft u mogelijk een Assistance Basis (dekking voor NL) of Assistance Plus (dekking voor NL en Europa) via de My Peugeot Card, Peugeot Leeuwekeur of Peugeot Zekerheidsplan.

PEUGEOT CONNECT BOX - NOODOPROEP EN PECHHULPOPROEP

Het Pack SOS & Assistance bestaan uit de services noodoproep en pechhulpoproep met plaatsbepaling. Bij een ongeval of een andere situatie waarbij dringend ingrijpen is vereist, kunnen dankzij deze services de benodigde hulpdiensten worden opgeroepen.

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week, zonder een speciaal abonnement, gratis gebruikmaken van dit servicepakket. Voor deze services is de Peugeot Connect Box nodig, een af fabriek in uw Peugeot (afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel) gemonteerde unit met een eigen simkaart en GPS-ontvanger.

PEUGEOT ASSISTANCE PECHHULP BIJ ONDERHOUD

Indien u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij een Peugeot Erkend Reparateur, ontvangt u automatisch een jaar lang Peugeot Assistance Pechhulp.

Voor het programma Assistance bij Onderhoud zijn 3 pakketten ontwikkeld:

  • NL-Basis: basis dekking (defect, sleutels, brandstof), geen vervangend vervoer, geldig in Nederland; inbegrepen bij onderhoud
  • NL-Plus: NL-Basis plus lekke band en defecte accu, vervangend vervoer, geldig in Nederland. Tegen meerprijs van €19,95 incl. BTW
  • EUR-Premium: volledige dekking, Europa. Tegen meerprijs van €49,95 incl. BTW

De zomer begint....

  1. Winterbanden werken perfect onder een temperatuur van 10 graden. Wordt de temperatuur hoger dan neemt de grip op het wegdek enorm af. Wissel de winterbanden dan ook voordat de zomer begint om voldoende grip te behouden en extra slijtage te voorkomen.

Ga goed voorbereid op vakantie...

Wist je dat je in Frankrijk niet mag eten achter het stuur?

  1. De Crit’Air Milieusticker is sinds enige tijd verplicht voor enkele gebieden in Frankrijk! 
  2. In veel landen ben je verplicht om een gevarendriehoek en veiligheidsvest mee te nemen, check dit van te voren. In ieder land gelden andere regels. 
  3. Wist je dat het in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland niet is toegestaan om flitsinformatie op je navigatiesysteem te hebben? Boetes kunnen wel oplopen tot €1500,-!
  4. In Spanje is het verboden om achter het stuur slippers en zwemkleding te dragen. Houd hier rekening mee!

 Ga dus goed voorbereid op reis. Fijne vakantie!

Herfst....

Het is inmiddels alweer herfst: de dagen worden korter en de temperaturen worden lager. Een goed moment om eens na te denken over een bandenwissel. Wist u dat bij een temperatuur van onder de 10 graden het is aan te raden met winterbanden te rijden?

Hier kunt u meer informatie vinden over banden.

Veiligheidsdag....

 

U bent natuurlijk van harte welkom voor de veiligheidscontrole in Aalsmeer op:

— Zaterdag 10 november a.s. van 08:00 tot 15:00 uur
 
…of, desgewenst, als aanvullende service en vooral om lange wachttijden zaterdag te voorkomen ook:
 
— Op afspraak tot 1 januari 2019. Als u voor deze optie kiest betaalt u ook hiervoor helemaal niets (normaal 19,50 Euro) en krijgt u tevens een startgarantiebewijs helemaal gratis.